0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kanonada Partizana u senci fešte skidanja sakoa i majica (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.14 u 22:40

Košarkaši Partizana zabeležili su i sedmu pobedu u Superligi Srbije pošto su u meču 8. kola pred oko 2.000 gledalaca u pioniru lako savladali ekipu kragujevačkog Raničkog sa 96:78 (26:23, 28:17, 26:18, 16:20).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Neizvesnost oko pitanja pobednika trajala je svega 10-ak minuta pošto su gosti imali rezultatski priključak samo do kraja prve četvrtine, a kada je Partizan dalekometnom paljbom na početku drugog perioda prvi put došao do dvocifrene prednosti mogla je da počne fešta u beogradskom hramu košarke.

Vrlo dobra partija njegovih izabranika „primorala“ je trenera Partizana Duška Vujoševića da i u ovom meču poput Đorđa Marjanovića (koji je to prvi uradio, a sledio ga je i Toni Montano) skine sako i tako rizikuje još jednu kaznu zbog kršenja etičkog kodeksa lige. Međutim, taj potez je naišao na oduševljenje publike koja ej potom redom prozivala legende crno-belih, ali i trenera gostiju Mutu Nikolića koji su redom ostajali bez gornjeg odevnog predmeta, a priključio se i novinar SOS kanala Vladan Tegeltija (fotografije pogledajte ovde).

Što se tiče košarkaškog dela crno-bele su do pobede vodili Davis Bertans sa 19 i Milenko Tepić sa 17 oena, a dvocifreni su još bili Dejan Musli sa 14 poena i 11 skokova, Bogdanović sa 12 i Lovernj sa 11 poena. Kod gostiju bolji od ostalih po običaju su bili Marinović sa 15 i Lešić sa 10 poena.

U narednom kolu, koje je na programu već u sredu, Partizan dočekuje čačanski Borac, dok će Radnički pred svojim navijačima igrati protiv Crnokose.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter