0
Košarka

FOTO: crvenazvezdafk.com

Iz NBA u Crvenu zvezdu: Volim je od kada znam za sebe! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 18:13

Crnogorski košarkaš i član Orlando Medžika Nikola Vučević iskoristio je slobodno vreme da poseti klub za koji odmalena navija – FK Crvena zvezda. 

FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com

On se tom prilikom upoznao sa ekipom i stručnim štabom, a Miloš Ninković mu je poklonio dres, i uručio majicu Delija.

“Pratim i volim Zvezdu otkad znam za sebe. Rođen sam 1990. godine, i imao sam svega jednu godinu kada je Crvena zvezda postigla najveće uspehe u svojoj istoriji, pa naravno nemam u sećanju taj period, ali jedna od omiljenih utakmica kojoj sam prisustvovao je ona protiv Rome, kada smo slavili golovima Nikole Žigića. Njega sam uvek voleo da gledam, možda zbog toga što sam i sam bio dosta visok, i sama njegova pojava na terenu, okruženog nižim igračima mi je bila čudna i zanimljiva“, rekao je Vučević, čiji je otac Bora Vučević takođe bio poznati košarkaš.

Iako rođen u Švajcarskoj, od malih nogu navija za Crvenu zvezdu, a ljubav prema klubu mu je preneo upravo otac.

“Jako mi je drago što sam dobio priliku da se upoznam sa fudbalerima Crvene zvezde. Bio sam ja ovde i pretprošlog leta, tokom kvalifikacija za Ligu Evrope, ali potpuno je drugačiji utisak ovde ispred svlačionica gde sam imao priliku i da popričam sa fudbalerima. Ukoliko ostanem u Beogradu, sigurno ću prisustvovati i utakmici protiv OFK Beograda, i nadam se pozitivnom ishodu koji će, uz takođe dobre vesti iz Užica, Crvenoj zvezdi garantovati šampionsku titulu“, istakao je Vučević, prenosi sajt crveno-belih.


hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter