0
Košarka

Popović: Presudilo naše iskustvo

Objavljeno: 30.04.14 u 14:21

Košarkaši Metalca savladali su u gostima ekipu Crnokose u petom kolu Super lige sa 79-70, a jedan od najzaslužnijih za trijumf valjevskog tima bio je Petar Popović.

Petar Popović

Iskusni centar je meč završio sa 24 poena uz odličan šut iz igre – 10/14, kao i šest skokova. Popović smatra da je ovo bio važan trijumf protiv teškog rivala.

„Veoma bitna pobeda protiv ekipe koja cele sezone igra timski i maksimalno požrtvovano. Crnokosa ima mlad tim koji igra sa mnogo kontranapada i ne odustaje do poslednjeg minuta. Uspeli smo da im odgovorimo na takvu igru i pošto imamo iskusniji sastav, mirno smo priveli utakmicu kraju. Dakle, veoma važna pobeda za nastavak prvenstva i pred neugodno gostovanje u Čačku“ – rekao je 34-godišnji košarkaš.

Ovo je Popoviću bila najbolja partija u dresu Metalca otkako je stigao u Valjevo. Centar ekipe na četiri utakmice prosečno beleži 12,8 poena, uz 3,8 skokova. Metalac trenutno zauzima četvrto mesto u Super ligi sa dve pobede i tri poraza.

U narednom kolu Popovićeva ekipa gostuje ekipi Borca u Čačku. Borac se nalazi na poslednjem mestu bez pobede u dosadašnjem toku prvenstva. Taj meč zakazan je za treći maj, od 19 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter