0
Košarka

Dunđerski ispred Bobija i Muslija

Objavljeno: 18.04.14 u 21:23

Najkorisniji igrač 3. kola Superlige Srbije je plej FMP-a, Slobodan Dunđerski. On je u pobedi svog tima nad čačanskim Borcem, za 33 minuta provedenih na parketu, zabeležio 31 poen (4/4 sa linije slobodnih bacanja, 6/9 za dva i 5/7 za tri) što mu je uz osam skokova, tri asistencije i pet iznuđenih faulova, donelo indeks uspešnosti od 31.

Bobo Dunđerski velika

Iza njega je ostao Bobi Marjanović iz Crvene zvezde Telekoma sa dva i Dejan Musli iz Partizana NIS-a, sa osam poena manje.

Slobodan Dunđerski, koji je sjajno započeo ovogodišnju Superligu, za’’pantere’’ je odigrao sva tri meča. Prosečno je na parketu provodio po 31 minut, postizao po 18 poena, uz 7,4 skoka, 4,7 asistencije, 6,7 iznuđenih faulova i indeks uspešnosti – 28.

Pre FMP-a je igrao za rumunski Gaz Metan, Vojvodinu Srbijagas, OKK Beograd, Vizuru i litvansku Suduvu i u svakom od navedenih klubova je iza sebe ostavljao dubok trag.

Na listi najkorisnijih igrača lige, MVP – a, nakon odigrana tri kola ovogodišnje Superlige, vodi centar Crvene zvezde Telekoma – Bobi Marjanović sa 86 indeksnih poena, ispred sjajnog pleja FMP-a Slobodana Dunđerskog, koji je sakupio dva poena manje 84.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter