0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gašić: Milina igrati u onakvoj atmosferi

Objavljeno: 14.04.14 u 23:08

Trener Partizana NIS Velimir Gašić zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad Borcem i pohvalio atmosferu u dvorani u Čačku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“U samoj najavi utakmice sam rekao da mi je jako drago da se Borac našao u Superligi, znajući pre svega da je to od velikog značaja generalno za srpsku košarku. Borac ima veliku tradiciju, treba da bude i akter najjačeg takmičenja u okviru domaćeg šampionata. Oni su napravili jedan veoma dobar tim i to su večeras i pokazali. Nošeni pre svega jednim frenetičnim navijanjem publike, koja je zaista večeras bila izvanredna. Bila je milina igrati u ovakvom ambijentu, kako za domaćina tako i za nas. Mi smo početak utakmice, deo treće četvrtine i jedan period poslednje deonice u maksimalnoj koncentraciji odigrali dosta kvalitetno pre svega u odbrani. Ono što je bilo od ključnog značaja, imali smo veliki broj ofanzivnih skokova, 16 uhvaćenih lopti u napadu, što je u dobroj meri i presudilo pobednika. Bilo je perioda sa kojima ne možemo da budemo u potpunosti zadovoljni, tu pre svega mislim na jedan nivo agresivnosti i čvrstine u odbrani, s obzirom da je ekipa Borca tim čija igra u velikoj meri zavisi od šuta za tri poena. Oni su večeras u drugom poluvremenu izvanredno šutirali, pogodili i veoma teške šuteve za tri poena, ali i mi smo morali drugačije da reagujemo, od pritiska na loptu i većeg nivoa agresivnosti na njihovim osnovnim šuterima“, rekao je Gašić za sajt kluba i dodao:

“U celoj ovoj situaciji, mnogo je jednostavnije analizirati utakmicu kada se pobedi. Večeras je za nas bilo od vitalnog značaja da pobedimo, s obzirom da imamo i određenih problema kada je u pitanju zdravstveni bilten. Bertans i Gagić nisu bili ovde sa ekipom. I ovako izranjavani pružili smo ovog trenutka svoj maksimum i sasvim zasluženo utakmicu priveli kraju u svoju korist.
Nemamo mnogo vremena da razmišljamo o ovoj utakmici čeka nas već u sredu meč sa Crnokosom i u subotu sa Metalcem, pa se okrećemo tim susretima“, zaključio je Gašić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter