0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda trojkama lako savladala FMP (VIDEO+FOTO)

Objavljeno: 12.04.14 u 18:36

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Pioniru ekipu FMP-a rezultatom  83:67 u drugom kolu košarkaške Superlige. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Dejan Radonjić računao je na 10 igrača, pošto su zbog povreda meč propustili Katić, Radenović i Tejić. Crveno-beli su odlično šutirali za tri poena (14/30).

FMP je držao korak do 18:14 kada je Nelson vezao dve trojke, Mitrović je ubacio jednu, pa se na prvu pauzu otišlo rezultatom 27:17.

FMP je u jednom trenutku uspeo da smanji na jednocifrenu prednost (32:25), ali tada se razigrao Dženkins, dok je novajlija Lipovij trojkom  zaokružio seriju od 10-1 za 42:26. Do kraja su crveno-beli lako sačuvali prednost za novi trijumf.

Boban Marjanović je predvodio Zvezdu sa 14 poena i 7 skokova. Dvocifren učinak imali su još Nelson i Dženkins sa po 12 poena, Branko Lazić je ubacio 10 poena.

Na drugoj strani istakli su se Smiljanić i Đukanović sa 13 i 12 poena, dok je Dunđerski ubacio 11.

Zvezdi je ovo bila druga pobeda iz isto toliko mečeva, dok je FMP-u ovo prvi poraz posle trijumfa nad Metalcem u prvom kolu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter