0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Ozbiljan pristup i odličan šut

Objavljeno: 12.04.14 u 19:51

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je njegova ekipa protiv FMP-a igrala ozbiljno svih 40 minuta.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Nije bilo lako pripremiti se zbog izlaska iz evropskog takmičenja i napornog povratka iz Rusije. U tom meču nam se i povredilo par igrača, a i želeli smo da Tejić nastupi na završnom turniru juniorskog prvensta u Nišu. Spremali smo se bez mnogo prostora za manevar. Dragićević je takođe bio neizvestan što je predstavljalo problem. Ipak, ozbiljno smo pristupili meču, igrali smo dobro svih 40 minuta, a i šut nas je služio“, rekao je Radonjić i dodao:

“Osvojili smo nove bodove, a sad moramo da se brinemo o onome što nas čeka. Moramo da ubacujemo povređene igrače polako u ritam, da ih oporavimo kako bi bili spremni i na Fajnal foru, ali i na nekom meču pre završnog takmičenja ABA lige kako bismo tada odigrali najbolje moguće“, zaključio je Radonjić, prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter