0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez Katića i Radenovića protiv FMP-a

Objavljeno: 11.04.14 u 14:30

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u utakmici drugog kola Superlige Srbije dočekuju FMP. Meč je na programu u subotu u dvorani Pionir sa početkom u 17 sati, a crveno-beli će u duelu sa panterima biti znatno oslabljeni. Naime, trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Ivana Radenovića i Raška Katića zbog povreda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda je minule sedmice uspešno startovala u domaćem takmičenju pobedom nad Borcem, a trijumf u prvom kolu Superlige zabeležio je i FMP u duelu sa Metalcem iz Valjeva. Upravo u duelu sa Čačanima Luka Mitrović dobio je značajniju minutažu posle dužeg odsustva usled povrede kolena. Da se polako vraća u formu najavio je i odličnom igrom protiv Uniksa u Kazanju, a u duelu sa FMP-om očekuje veoma težak meč:

„Posle završetka takmičenja u Evrokupu sada se okrećemo fajnal-foru ABA lige i domaćem šampionatu“ – počinje priču za zvanični sajt kluba Mitrović i dodaje:

„Nećemo moći da računamo na Katića i Radenovića i iz tog razloga nas očekuje veoma težak posao. Ipak, svi ostali igrači će morati da daju 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo nadoknadili njihovo odsustvo i zabeležili pobedu. Ova utakmica za nas ima veoma veliki značaj jer pobedom želimo da vratimo samopuzdanje pred utakmice koje nam predstoje“ – konstatovao je Mitrović.

Po rečima Zvezdinog krilnog-centra nepoznanica u ovom duelu ne bi trebalo da bude:

„Sa većinom igrača se veoma dobro poznajem jer smo imali prilike da se srećemo po raznim reprezentativnim selekcijama. FMP ima mladu ekipu, željni su dokazivanja i veoma motivisani. Pružali su odlične partije u prvom delu sezone i zasluženo osvojili prvo mesto u KLS. Naša želja je da od starta nametnemo naš ritam, odnosno da igramo veoma čvrsto u odbrani i uz maksimalno ozbiljan pristup stvorimo što više prilika za postizanje lakih poena, jer nam je upravo to nedostajlo u duelu sa Uniksom u Kazanju“ – zaključio je Mitrović.

Karte za ovaj meč su u prodaji od petka 11. aprila na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, Dom omladine, TC Ušće, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Takođe, ulaznice će dan utakmice moći da se kupe i na biletarnici dvorane Pionir od 13 sati pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 250 dinara. Za parter je potrebno izdvojiti 500, za plavu i belu ložu 1000 dinara, a za ložu 1500 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter