0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Presudilo iskustvo Uniksa, Zizis bio sjajan

Objavljeno: 09.04.14 u 21:38

Posle poraza od Uniksa u polufinalu Evrokupa, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je domaćima, ali i Nikosu Zizisu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Čestitam Uniksu na pobedi i na plasmanu u finale. Zizis je odigrao neverovatan meč. On je košarkaš koji je igrao za najbolje evropske klubove, veoma je iskusan i zna kako se igraju ovakve utakmice. Nažalost, nismo uspeli da sačuvamo prednost iz prvog meča. U prvoj četvrtini smo bili ravnopravan rival sa Uniksom i da smo tako nastavili u ostatku meča, bio bi drugačiji rezultat. U drugoj četvrtini Uniks je počeo da igra bolje, ali mi smo morali bolje od onoga što smo pružali. Ipak, u drugom poluvremenu oni su počeli da pogađaju mnogo dalekometnih šuteva i mi na to nismo imali odgovo“, rekao je Radonjić.

Zvezdin trener dodao je da je njegov tim imao šansu i u finišu meča, ali da nije imao dovoljno sreće.

“Uniks je taktički odigrao dobro, preuzeli su incijativu i mi nismo uspeli da ispratimo taj tempo. Imali smo šansu i u finišu meča, nadali smo se da će naši nosioci igre pogoditi neke šuteve, ali dve bitne lopte su „izašle iz koša“. Snaga i iskustvo Uniksa su presudili. Takođe, imali smo probleme jer se Raško Katić povredio. Nije mogao da pruži svoj maksimum, mnogo nam je nedostajao, pa je morao da igra Mitrović koji je dugo pauzirao. To je previše da bi bili ravnopravni sa ekipom kakva je Uniks.“

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter