0
Evroliga

Glasajte za ‘operskog pevača’ Raška Katića (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.14 u 14:37

Menadžment Evrolige priredio je veoma zanimljivo takmičenje u cilju još veće popularizacije najelitnijeg takmičenja u Evropi, ali i da se brojni košarkaški zaljubljenici dodatno zabave. Svaki tim koji je ove sezone učestvovao u Evroligi ima svog predstavnika za najboljeg pevača koji su podeljeni u tri runde. Iz svake kategorije takmičenja „Ja pevam DEVOTION“ košarkaš sa najviše glasova izboriće finale koje će biti održano od 14. do 16. aprila.

rasko-katic-operski-pevac

Od 31. marta započinje treća, a ujedino i poslednja kavalifikaciona runda u kojoj se nalazi centar Crvene zvezde Telekom Raško Katić. Snažni centar crveno-belih je pokazao zavidne pevačke sposobnosti pa je i na ovom polju dostojno predstavio Zvezdu. Glasanje za takmičare poslednje runde traje do 7. aprila, a vi za Raška Katića možete da galasate na sledećem linku: isingdevotion.euroleague.net.

Trebalo bi pomenuti da svaki navijač može da glasa samo jednom za 24 časa, ali da nakon isteka tog roka može da glasa ponovo. Glasajte za Raška i pomozite mu da riznicu trofeja obogati i jednim potpuno atipičnim.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter