0
AdmiralBet ABA Liga

Radonjić: Uradićemo sve da pobedimo i MZT (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.14 u 14:05

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu igraju poslednju utakmicu pred svojim navijačima u ligaškom delu regionalnog takmičenja. Crveno-beli od 19 sati dočekuju ekipu MZT-a, u utakmici koja nema rezultatski značaj imajući u vidu da je Zvezda već obezbedila prvo mesto na tabeli pred fajnal for. Ipak, sigurno je da će izabranici Dejana Radonjića želeti da ostvare još jednu pobedu pred svojim navijačima i tako u pravom raspoloženju dočekaju revanš meč četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika.

dejan-radonjic

Ulaznice za meč protiv makedonskog predstavnika u ABA ligi od danas su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, po standardnim cenama (300 dinara za tribine, 600 za parter, 1000 za plavu i belu ložu, 1500 za ložu i 5000 za počasna mesta pored terena). Navijači će karte moći da kupe na dan meča i na blagajni dvorane Pionir, i to od 14 časova.

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, za zvanični sajt kluba izneo je svoje impresije pred naredni meč sa ekipom iz Skoplja:

„MZT je tim koji u ovom trenutku jako dobro igra, u odličnoj su formi. Imaju dobar spoj iskustva i mladosti. Dolaze u Beograd sa rasterećenošću i ambicijama da još jednom pokažu svoj kvalitet, uz podršku njihovih navijača koji će doći iz Skoplja. Očekujem da će dati maksimum da nas savladaju. Oni u gostima igraju dobro, vešto koriste kvalitet koji poseduju. Mi želimo da u meču protiv MZT-a odigramo takmičarski i da ih savladamo. Neće biti lako, imamo i manjih problema sa povredama. Za ovaj meč se spremamo kao i za svaki drugi, bez obzira na to što je i teoretski obezbeđena prva pozicija. Uradićemo sve da ostvarimo još jedan trijumf“ – istakao je trener Zvezde.

Dejan Radonjić se osvrnuo i na revanš meč četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika, koji ekipu očekuje u sledeću sredu:

„Razmišljamo o Budiveljniku, ne možemo to da poreknemo, ali uvek je najbitniji prvi sledeći meč i za njega se spremamo. Trudićemo se da igramo takmičarski i da pobedimo MZT. Makedonci igraju odlično, imaju odlične pojedince i trenutno su u odličnoj formi. Pokušaćemo da stavimo sve drugo sa strane i da odigramo dobar meč. Tek nakon tog duela ćemo da uđemo u punu pripremu za meč u Evrokupu sa šampionom Ukrajine“ – konstatovao je Radonjić, koji je potom dodao:

„MZT nas je savladao u Skoplju, u trenutku kada smo bili u zaletu. Skoplje je vruć domaći teren, oni su tada dobro odigrali a mi nismo bili na zadovoljavajućem nivou. Ne razmišljamo o tome, to nam neće biti orijentir u razmišljanju. Učinićemo sve da ih savladamo, a za to je potrebno da kvalitet naše igre bude na vrlo visokom nivou“ – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter