0
Košarka

Nezaustavljivi Hjuston, Detroit bolji od San Antonija (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.14 u 08:43

Na utakmicama NBA lige odigranim prethodne večeri favoriti su uglavnom opravdali svoju ulogu, ako izuzmemo poraz San Antonija u Detroitu.

lav-minesota-hjuston

Smena Morisa Čiksa očigledno je imala pozitivan uticaj an igrače Pistonsa koji su savladali favorizovane Sparse pred svojim navijačima. Cela prva petorka Detroita bila je dvocifrena, Brendon Dženings sa 21 poenom najbolji među njima, a Rodni Staki sa klupe je dodao još 20. U gostujućem timu najbolji je bio Italijan Marko Belineli sa 20 poena.

Hjuston Rokitsi su nastavili da gaze sve pred sobom i na gostovanju u Minesoti gde su predvođeni Čendlerom Parsonsom koji je postigao 20 i Džjemsom Hardenom sa 19 poena došli do šeste uzastopne pobede. U Vulvsima, za koje i dalje ne igra Nikola Peković, kao po običaju najbolji je bio Kevin Lav sa 31 poenom i 10 skokova, ali nije imao pravu podršku saigrača.

Golden Stejt Voriorsi su deklasirali Filadelfiju sa čak 43 poena razlike nanevši joj tako sedmi vezani poraz, a najbolju partiju pružio je Moris Spits koji je uz 32 poena imao i osam uhvaćenih lopti. Uz njega odličan je bio i Stef Kari koji je dodao 23 poena, dok Nemanja Nedović ni na ovoj utakmici zbog povrede stopala nije ulazio u igru.

Za razliku od Nedovića Miroslav Raduljica je proveo sedam minuta na parketu u porazu Milvokija od Bostona i za to vreme je imao učinak od četiri poena i tri skoka. Džef Grin sa 29 poena bio je najbolji u pobedničkom, a Brenodon Najt sa 22 poena u poraženom timu.

Indijana je do nogu na svom terenu potukla Denver pošto je u svom timu imala čak šest dvocifrenih igrača među kojima je najbolji bio Dejvid Vest sa 25 poena, a vrlo dobar je bio i Roj Hibert koji je imao „dabl-dabl“ učinak od 14 poena i 12 skokova.

Rezultati:
Indijana – Denver 119:80
Toronto – Nju Orleans 108:101
Detroit – San Antonio 109:100
Milvoki – Boston 86:102
Minesota – Hjuston 89:107
Golden Stejt – Filadelfija 123:80

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter