3
Košarka

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Neka osvoji Zvezda Kup, neka se igraju malo (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 20:16

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić smatra da njegova ekipa nije imala sreće u meču protiv Crvene zvezde, ali je čestitao svojim momcima na borbenosti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su u uzbudljivoj završnici savladali Radnički i u nedelju će imati priliku da odbrane titulu u ovom takmičenju.

“Na poluvremenu smo reagovali u svlačionici, dogovorili smo se da odigramo muški do kraja. Momci su umorni, ali pokazali su karakter i da mogu protiv svih. Zvezda nas je „provocirala“ na šuteve spolja, nismo imali očekivani procenat šuta za tri, ali neka osvoje Kup i neka se igraju malo“, rekao je Nikolić i dodao:

“Radnički je sastavljen od jeftinijih igrača, devet igrača nikada nije igralo ABA ligu, nemamo iskustvo niti dugačku klupu, osim Lešića i Marinovića. Najviše nas je poremetio Jaru koji je otišao, bili bismo u F4 ABA lige. Zaluđujem se pa pravim neke igrače za veće domete i niko neće da dođe u Radnički, jer idu u Zvezdu ili Partizan ili inostranstvo. Mogu samo sa koledža da dovedem igrača i ne smem da pogrešim, a  svaki moj igrač je bio MVP ABA lige“, istakao je Nikolić, koji je na kraju smirio situaciju nakon burne reakcije kapitena Marinovića.

“Ja sam malo iskusniji od Marka u komentarisanju utakmice… Ja razumem ove momke, oni se bore, nisu plaćeni… svaka im čast“, zaključio je Nikolić, prenosi Blic.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter