1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Majami prati Bogdanovića

Objavljeno: 24.01.14 u 18:32

Košarkaš Partizana, Bogdan Bogdanović, sjajnim partijama ove sezone privukao je pažnju mnogobrojnih klubova, među kojima je najzvučnije ime šampiona NBA lige, Majami Hita.

Bogdanović

Na gostovanju crno-belih u Tel Avivu, protiv Makabija u 4. kolu Top 16 faze Evrolige, bio je i pomoćnik direktora Majamija, Adam Simon, kako bi uživo posmatrao 21-ogodišnjeg Bogdanovića.

„Nisam znao da je neko došao samo da bi mene gledao. Bio sam fokusiran na utakmicu. Naravno da mi prija, san svakog igrača je da zaigra u NBA ligi. Ipak, sada sam fokusiran samo na Partizan. Verujem da sam spreman za NBA i ukoliko budem dobio pravu priliku u budućnosti sigurno ću je prihvatiti i iskoristiti. U ovom trenutku je za mene lično mnogo bolje da igram kvalitetno u Evroligi, nego da idem na probe u letnju ligu u Americi“, rekao je Bogdanović.

Bek Partizana je pažnju Majamija privukao sjajnim partijama protiv najjačih evropskih klubova. Na meču protiv Reala je ubacio 15 poena, protiv Bajerna 24, da bi sa 27 poena bio najzaslužniji za pobedu crno-belih nad moskovskim CSKA 73:72. I u porazu od Makabija, u Tel Avivu, Bogdanović je bio jedan od najzapaženijih igrača na terenu, sa 17 poena 6 skokova i 7 iznuđenih faulova.

 

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Dečko je sigurno veliki talenat i potencijal, ali mnogo toga mora još da nauči. Ne tako davno iz Partizana su talenti slični njemu mislim prerano otišli, Vujanić i Tripković i nažalost nikakvu veliku karijeru ne napraviše.
    Pre odlaska u NBA ligu treba pored rada na sebi i da se za istu spremi i psihički. Mislim da kod nas ima ko da mu da prave savete za najbolju ligu.
    Mislim da ima potencijal možda najbliži nekada najboljem na ovim prostorima, Draženu Petroviću.
    Ali mora da radi na tome da mu je svaki šut siguran i ubojit, kako sa linije za tri poena, ili dva kao i da slobodna bacanja ne sme da omane.
    Postoji toliko snimljenog materijala o Draženu, neka pogleda po nekada. Njegov razvojni put i punu afirmaciju u NBA.Sigurno će mu nogo pomoći, a dečko je i inteligentan i pametan.
    Želim mu puno uspeha i najveću afirmaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter