0
Evroliga

Pešić: Nije iznenađenje pobediti Real ili Olimpijakos, već borbeni Partizan

Objavljeno: 10.01.14 u 00:09

Trener Bajerna iz Minhena, Svetislav Pešić, bio je prezadovoljan pobedom svog tima nad Partizanom 71:65, u 2. kolu Top 16 faze Evrolige.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ako pobedite vrhunske timove poput Olimpijakosa, Barselone ili Real Madrida, kao što smo to mi uradili, to nije iznenađenje. Ali kada pobedite ekipu čija je glavna karakteristika borbena igra, uz sjajan timski duh, onda to zaslužuje sve pohvale. Donosili smo katastrofalne odluke u napadu i odbrani, ali na kraju zahvaljujući samopouzdanju stigli do pobede“, rekao je Pešić.

Trener Bajerna imao je samo reči hvale na račn košarkaša Partizana, Bogdana Bogdanovića:

„Kada najbolji igrač ekipe, Bogdan Bogdanović, ubaci 16 poena u prvom poluvremenu, teško je parirati u toj situaciji. U nastavku smo to uspeli da popravimo. Imali smo dovoljno samopouzdanja i bili smo svesni da igramo na domaćem terenu. Prevagu su nam doneli dobra timska igra u odbrani, skok i zaustavljanje Bogdanovića, iako smo pogađali i za tri poena. Nisam fan Partizana, ali imam ogromno poštovanje prema tom klubu i njihovom konceptu“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter