0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Pešić upozorava, Bajern bez Đedovića na Partizan

Objavljeno: 08.01.14 u 13:37

Trener košarkaša minhenskog Bajerna Svetislav Pešić rekao je uoči sutrašnjeg meča Top 16 faze Evrolige protiv Partizana da su crno-beli ekipa sa najboljom timskom igrom u Evropi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Partizan nije najbolji u Evropi, ali igra najbolju timsku košarku. Reč je o dobroj ekipi, koja ne zna za umor. Želimo da zabeležimo pobedu, posebno posle poraza od Oldenburga“ – rekao je Pešić na konferenciji za novinare u Minhenu, a prenosi agencija Tanjug.

Pešić je u timu crno-belih istakao Bogdana Bogdanovića, koji u dosadašnjem delu sezone u Evroligi prosečno postiže skoro 14 poena. Bavarci su u prvom kolu F grupe Top 16 faze pobedili Žalgiris u Kaunasu sa 84:66, uz veoma dobar procenat šuta za tri poena (21-10).

„U Kaunasu smo bili odlični u šutu, možda i najbolji otkad sam postao trener Bajerna. Takvi procenti se ne viđaju često. Imamo odličnu priliku da još više popularizujemo košarku u Nemačkoj“ – rekao je Pešić.

On je dodao da Bajern na sutrašnjem meču neće moći da računa na reprezentativca Bosne i Hercegovine Nihada Đedovića, koji je povredio skočni zglob.

Utakmica drugog kola Top 16 faze Evrolige između Bajerna i Partizana igra se u četvrtak od 20.15 sati u „Audi“ domu u Minhenu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter