0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Poginuo otac Vlada Divca! (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.14 u 21:01
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U saobraćajnoj nesreći kod Ovčar Banje poginuo je otac našeg proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Milenko, dok je njegova majka Radmila lakše povređena i zbrinuta u bolnici.

Nesreća se dogodila iz još uvek nepoznatih razloga, kada je auto marke ‘Golf 5’ udario u saobraćajni znak sa desne strane i sleteo sa kolovoza i prevrnuo se u jarku.

Milenko (77) i Radmila (72), koja je bila za volanom, išli su iz pravca Požege ka Čačku, a nesreća se dogodila oko 16 sati.

U prvom trenutku oni su bili svesni, međutim, na putu ka bolnici Milenku se stanje pogoršalo i on je podlegao povredama.

Radmili su konstatovani višestruki prelomi ektremiteta, pa je ubrzo prebačena na Odeljenje ortopedije, ali je van životne opasnosti.

Inače, Milenko Divac radio je u livnici FAP- a u Prijepolju, rodnom gradu, a potom je sredinom osamdesetih obavljao funkciju sekretara.


hotsport.rs/Novosti

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter