1
Evroliga

FOTO;STARSPORT

Čović: Obožavam Pešića i njegove egzotične izjave

Objavljeno: 07.01.14 u 20:27
FOTO;STARSPORT
FOTO;STARSPORT

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da obožava trenera Svetislava Pešića nakon njegovih izjava da bi crveno-beli osvojili titulu u sezoni kada je on sedeo na klupi da se finale igralo u Pioniru, a ne u Železniku.

Pešić je nedavno istakao da je Zvezda takođe pogrešila što je na otvaranje Evrolige protiv Lokomotive iz Kubanja odigrano u Areni, a ne u Pioniru.

“Obožavam Pešića, volim ga kao trenera, a naročito obožavam njegove egzotične izjave. Volim ljude koji zaborave stvari koje su se dešavale. Finalna utakmica u Želeniku je igrana zato to što je to trener tražio, a čini mi se da je on tada bio trener. Što se tiče Arene i Lokomotive, ne čini mi se i da smo igrali u Pioniru i izgubili, da bi opet, gospodin Pešić mogao da kaže da bismo sigurno pobedili da smo igrali u Areni. Volim njegov stil izražavanja, ali on je već u godinama kada bi samo trebalo da se koncentriše ka Bajernu“, rekao je Čović.

hotsport.rs/Sport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter