0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Dokazali smo da nam je mesto u Evroligi

Objavljeno: 20.12.13 u 22:00

Dejan Radonjić

Crvena zvezda Telekom trijumfalno se oprostila od ovosezonskog učešća u Evroligi, a trener Dejan Radonjić smatra da je ovo bilo odlično iskustvo za njegov tim.

Izabranici Dejana Radonjića u potpunosti su nadvisili ekipu iz Viljnusa i zasluženo slavili sa čak 24 poena razlike (99:75). 

“Zadovoljan sam  načinom na koji smo završili takmičenje u Evroligi. Ostvarili smo i četvrtu pobedu u D grupi i još jednom na dostojan način se predstavili u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju. Ovo je svakako bila velika škola za nas“, izjavio je Radonjić i dodao:

“Pripremali smo se temeljno za meč koji nije imao značaja u rezultatskom smislu, ali smo želeli da učinimo sve kako bismo savladali Lijetuvos Ritas. Od samog starta smo krenuli veoma dobro i angažovanu u odbrani i vrlo pametno u napadu. Stečenu prednost sa početka meča smo uspešno održavali čak je i uvećali i tako zabeležili još jednu pobedu u veoma teškoj i kvalitetnoj grupi. Mislim da smo ovakvom igrom i četvrtom pobedom pokazali da nam je zasluženo pripalo mesto u Evroligi“, istakao je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter