0
Evroliga

Evroliga: Budiveljnik za crno-bele, Real i dalje perfektan

Objavljeno: 13.12.13 u 23:11

evroliga

Danas je u Evroligi odigrano još pet mečeva čime je kompletirano deveto, pretposlednje kolo prve faze najprestižnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Meč koji je najviše pažnje privukao kod srpske javnosti, završio se dobro po ekipu Partizana jer je Budiveljnik savladao Nanter na svom terenu sa 97:87, te tako crno-belima dopustio da sami odlučuju o svojoj sudbini u poslednjem kolu grupne faze.

U grupi u kojoj je Crvena zvezda, Panatinaikos je bio ubedljiv kao gost savladavši Lokomotivu sa čak 82:63. Galatasaraj je u Istanbulu savladao Zielonu Goru, takođe ubedljivo sa 76:57. dok je Armani u Milanu tesno savladao Brose Baskets rezultatom 74:73.

U poslednjem meču dana, Real Madrid je savladao Strazbur u Madridu sa 79:66 i tako „ispratio“ Olimpijakos kao drugi klub koji i dalje ima maksimalan učinak u devet dosadašnjih kola, sa svih devet pobeda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter