0
AdmiralBet ABA Liga

Ćapin: Preko Cedevite u gornji dom

Objavljeno: 06.12.13 u 17:32

Jedno je sigurno – biće žestoko. U subotu uveče od 19 časova, u okviru 11. kola regionalne ABA lige, u Podgoricu stiže jedan od lidera šampionata Cedevita. Iako Zagrepčani imaju respektabilan skor 8-2, nema ekipe koju u Crnoj Gori neko može da nazove favoritom.

Iako ima problema sa leđima, vodeći igrač Budućnosti Aleksandar Ćapin trebalo bi da bude spreman za ovaj meč. O rivalu, sjajni plejmejker ima samo reči hvale.

„Cedevita je odlična ekipa, koju predvodi sjajan trener sa velikim evropskim iskustvom i znanjem Jasmin Repeša. Imaju vrhunske igrače na svim pozicijama i to je tim koji je već u vrhu ABA lige, gde namerava i da se zadrži“, ističe Ćapin.

Međutim, i Budućnost ima slične planove.

„Sa druge strane, mi takođe imamo ambicije da budemo u vrhu i utakmicu protiv njih doživljavamo kao izuzetno bitnu, ne bismo li zadržali priključak za ekipama iz gornjeg doma. Biće to tvrd meč, ekipa koja bude bila agresivnija u oba pravca, napadu i odbrani, ima veću šansu da osvoji bodove“, jasan je plejmejker Budućnosti Aleksandar Ćapin.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter