0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Dženkins: Da znamo šta nam fali pobeđivali bismo

Objavljeno: 29.11.13 u 11:10

dzenkins

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je da njegovoj ekipi nedostajala sreća u ovosezonskim porazima u Evroligi i da će tim nastaviti da se bori kao do sada.

„Nedostaje nam malo sreće, igramo jako, ne može da nam se zameri, dajemo sve od sebe. Da znamo šta nam još fali verovatno bismo pobedili sve ove utakmice u kojima nam je malo nedostajalo. Nastavićemo dobro da se borimo i videćemo šta će biti“ – rekao je Dženkins agenciji Beta.

Zvezda je u četvrtak izgubila od Makabija sa 78:76 u 7. kolu Evrolige i tako pretrpela peti poraz ove sezone u tom takmičenju.

Crveno-beli su gubili od izraelskog tima 18 razlike, potom su stigli rezultat i imali napad za pobedu, ali nisu uspeli da ga iskoriste.

„Imali smo svoje šanse, gubili smo 18 poena razlike, ali smo nastavili da se borimo. Imali smo i napad za pobedu, ali… Ekipa se borila i dobili smo novo iskustvo koje će nam značiti u narednom periodu“ – kazao je Dženkins.

Zvezda će u 8. kolu Evrolige gostovati ekipi Panatinaikosa u Atini narednog petka i taj meč će biti presudan kada je u pitanju eventualni plasman u Top 16 fazu.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter