0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Partizan sa Budiveljnikom u Areni

Objavljeno: 26.11.13 u 12:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaški klub Partizan NIS svoju prvu utakmicu u Kombank areni u ovoj evroligaškoj sezoni odigraće 5. decembra a protivnik će im u okviru 8. kola biti ukrajinski Budiveljnik.

Razlog za selidbu ovoga puta je sasvim praktičan jer će se u to vreme u Pioniru igrati Svetsko prvenstvo u rukometu za dame.

Od četvrtka 28. novembra svakog dana, izuzev nedelje, do dana odigravanja utakmice, svi vlasnici godišnjih karata za utakmice KK Partizan NIS će preuzeti karte za meč 8. kola Evrolige.

Tom prilikom će im biti obeležena sezonske karta, koja naravno ostaje u njihovom posedu, a biće zapisan njen serijski broj. Sezonske ulaznice samim tim neće važiti za predstojeću utakmicu u Kombank Areni, već samo numerisane ulaznice koje budu bile preuzete u naznačenom periodu.

Svaki sektor iz hale Pionir (plava loža, bela loža, vip loža, parter i tribine) imaće svoja odgovarajuća mesta u Areni. Vlasnici godišnjih karata za tribine imaće mogućnost da odaberu da li žele kartu na jugu ili na severu.

Zamena ulaznica će se vršiti isključivo na blagajni Kombank Arene i to od četvrtka 28. novembra do dana odigravanja utakmice od 10 do 17 časova (izuzev nedelje, 1. decembra)

Zamena pretplatnih karata na ovaj način je obavezna, da bi se izbegle nepotrebne gužve i da bi vlasnci istih imali potpuno isti tretman kao i u hali Pionir.

Prodaja karata počinje od četvrtka 28. novembra. Cena ulaznica za nivo 400 je 500 dinara, za nivo 200 parter 700 dinara i nivo 200 1000 dinara. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice. Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima CS Eventima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter