0
AdmiralBet ABA Liga

Kapiteni ‘večitih’ pozvali na fer navijanje

Objavljeno: 17.11.13 u 15:35

Hala_Pionir_Beograd

Kapiteni košarkaša Partizana i Crvene zvezde Dragan Milosavljević i Marko Simonović pozvali su navijače da u sutrašnjem večitom derbiju na fer i korektan način bodre svoj tim kako bi utakmica protekla bez incidenata, prenosi Tanjug.

„Pozvao bih navijače da sutra navijaju fer i korektno, da utakmica protekne bez incidenata. To je najbolji način da se bodri svoj tim“, istakao je Milosavljević uoči duela u osmom kolu regionalne Jadranske lige.

Na njegove reči nadovezao se Simonović:

„Svako od nas počeo je da trenira košarku zbog ovakvih utakmica. Sigurno da je derbi veliki praznik i uživaćemo u njemu. Zato pozivam navijače da navijaju fer i korektno i daju podršku svom timu. Neka bolji pobedi“, poručio je Simonović.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sutra uveče istrčaće na parket dvorane Pionir u majicama sa natpisom „Peta lična huliganima“.

Posle sedam odigranih utakmica u regionalnom takmičenju crno-beli vode na tabeli sa skorom 6-1, dok crveno-beli imaju skor 5-2.

Derbi utakmica osmog kola Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati u hali Pionir.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter