0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Jelovac: Kuk i dalje peva Zvezdine pesme

Objavljeno: 13.11.13 u 10:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lijetuvos Ritas u petak od 20.00 časova gostuje Crvenoj zvezdi u meču 5. kola grupe D Evrolige, a oni koji u redovima litvanskog tima najbolje znaju šta ih čeka u Pioniru su nekadašnji igrač Partizana Milenko Tepić i dva bivša košarkaša crveno-belih Stevan Jelovac i Omar Kuk.

„Čeka nas pakao, šta drugo? Siguran sm da će Pionir biti krcat i mnogi naši igrači će imati vatreno krštenje u takvom ambijentu. Mi moramo da sačuvamo hladnu glavu jer ako pokažemo emocije to će nam biti veliki problem“ – rekao je Jelovac za Žurnal.

Centar Lijetuvos Ritasa izneo je i zanimljiv podatak u vezi sa iskusnim američkim plejmejkeom koji se i dalje sa setom seća svojih dana u crveno-belom dresu.

„Kuk često spominje Crvenu zvezdu i navijače. I dalje pamti neke navijačke pesme i pevuši ih . Pokazivao mi je i neke fotografije sa podignuta tri prsta. Baš se raduje dolasku u Beograd“ – otkrio je Jelovac.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter