0
Evrokup

Ćapin se protiv Cibone zagrevao za Ankaru

Objavljeno: 22.10.13 u 15:57

capin-buducnost

Budućnost je srušila Cibonu (79:72), a plejmejker Podgoričana Aleksandar Ćapin je držao čas asistiranja. Uz devet poena i četiri skoka, u statističkoj koloni uspešnih dodavanja stajala je cifra – 13! Tako se to radi…

„Dobro, pobedili smo jako nezgodnog protivnika Cibonu koga, sudeći prema individualnim kvalitetima igrača i sjajnim trenerom na klupi, izuzetno cenim i vidim u borbi za plasman na Fajnal for regionalne lige. Bila je to veoma važna pobeda za nas, pre svega da podignemo samopouzdanje na viši nivo posle dva poraza na gostovanjima“ – objasnio je Ćapin.

Posle nesrećnog poraza od PAOK-a u Solunu (84:85), Budućnost već u sredu od 19.30 u dvorani „Morača” u drugom kolu Evrokupa dočekuje rivala iz Ankare.

„Od sledećeg evropskog meča očekujem da ponovimo neke dobre stvari iz prethodnog, da će lopta nesebično da kruži i da ćemo biti agresivni u oba pravca, i napadački i odbrambeno. Znam da imaju kvalitetne strance na svim pozicijama, pa ćemo morati da odreagujemo kao tim i hrabro uđemo u meč. Sigurno da verujem da ćemo pred našim navijačima doći do prve pobede na evropskoj sceni ove sezone“ – optimista je Ćapin.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter