0
Košarka

Aleksandrov i Savović ponovo odlični

Objavljeno: 09.10.13 u 23:18

savovic-bajern

Bivši košarkaš Crvene zvezde Boris Savović bio je jedan od najzapaženijih aktera utakmice trećeg kola Bundeslige između Ludvigsburga i Bajerna, koju je ekipa Svetislava Pešića rešila u svoju korist rezultatom 95:71.

Poslovično efikasna ekipa Bajerna još jednom je potvrdila da je uz Bamberg i Oldenburg najveći favorit za osvajanje titule. Domaći su samo u prvoj četvrtini koju su izgubili sa 24:21 uspeli da se nose sa visokim ritmom igre Bavaraca, a onda je usledila rafalna paljba gostiju sa svih pozicija.

Savović je za 28 minuta na parketu postigao 12 poena, šutirajući 3/3 iz igre i uz četiri skoka. Bajern u četvrtom kolu u nedelju dočekuje Bajrot i izraziti je favorit u tom meču.

I drugi srpski internacionalac u Bundesligi Nemanja Aleksandrov slavio je samo sa Oldenburgom u derbi meču protiv Artlanda rezultatom 86:64. Aleksandrov je ponovo bio jedan od najboljih u ekipi sa 15 poena, uz tri trojke, četiri skoka i četiri rampe. Oldenburg u narednom kolu u subotu dočekuje Trir.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter