0
Košarka

Zvezda počela sa prodajom sezonskih karata

Objavljeno: 06.10.13 u 15:18

red za sezonske Zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom počeo je sa prodajom godišnjih karata za sezonu 2013/2014.

Na blagajni stadiona FK Crvena zvezda vladalo je poprilično interesovanje. Nimalo slučajno s obzirom da košarkaše crveno-belih ove sezone očekuju brojni izazovi. Tu se pre svega misli na učešće u Evroligi posle 14 godina, kao i činjenica da će Crvena zvezda Telekom prvi put ove sezone igrati u Kombank Areni i to protiv Lokomotive Kuban 17. oktobra i u decembru protiv Laboral Kuće.

Veliki broj navijača Zvezde rešio je da na vreme obezbedi ulaznice za brojne utakmice crveno-belih koji bi ove sezone trebalo da budu istisnki spektakli. Naime, Crvena zvezda Telekom će ove sezone na svom terenu u Evroligi, ABA ligi, Super ligi Srbije i plej-ofu odigrati minum 29, a maksimum 40 utakmica u zavisnosti od rezultata kluba.

Sezonske ulaznice prodaju se na blagajni Marakane od 10 do 20 sati, a sve dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona 0900 11 00 11 (radnim danima od 10 do 20, subotom od 10 do 17 sati, nedeljom kol-centar ne radi) kao i preko mejl adrese callcenter@eventim.rs.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter