0
Košarka

Pobede Savovića i Aleksandrova

Objavljeno: 06.10.13 u 23:37

savovic-bajern-bamberg

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su sa 84:74 šampiona Nemačke Brose Baskets u derbiju drugog kola Bundeslige.

Na tom meču za tim koji sa klupe vodi Svetislav Pešić odličnu partiju pružio je dojučerašnji igrač Crvene zvezde Boris Savović, koji je za 16 minuta u igri zabeležio osam poena i pet skokova.

Najbolji u redovima Bavaraca bili su Ševon Trutman i Nihad Đedović, koji su upisali po 14 poena. Kod Bamberga, Kejsi Džejkobsen sa 17 poena.

U drugom kolu Bundeslige pobedu je zabeležio još jedan klub koji u svojim redovima ima bivšeg igrača Zvezde – Oldenburg.

Klub čije boje brani Nemanja Aleksandrov pobedio je na gostovanju Fraport Skajlajners sa 72:63, a srpski košarkaš je upisao 11 poena, četiri skoka i dve asistencije za 26 minuta na parketu. Aleksandrov je bio jedan od najboljih u trom trijumfu, a pored njega jedino je dvocifreni učinak u redovima vicešampiona Nemačke imao Riki Polding, koji je meč završio sa 18 poena. U poraženom timu, Kvantez Robertson je bio najbolji sa 14 poena.

U trećem kolu Bundeslige, već u sredu, Bajern gostuje Ludvigsburgu, dok Oldenburg dočekuje Artland.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter