0
Košarka

Košarkaši posetili izložbu posvećenu SFR Jugoslaviji

Objavljeno: 20.09.13 u 15:19

kosarkasi-izlozba

Nakon jučerašnjeg poraza od Slovenije u meču za plasman od 5. do 8. mesta selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković najavio je da će pokušati da podigne atmosferu u timu tako što će biti upriličneno neko zajedničko druženje.

Današnje slobodno prepodne pred odlučujuću utakmicu za sedmo mesto na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, stručni štab i reprezentativci Srbije iskoristili su da posete izložbu „Živeo život“ koja je postavljena u sklopu dvorane Stožice u Ljubljani.

Izložba „Živeo život“ predstavlja prizore iz bivše Jugoslavije, a zbog Eurobasketa 2013 organizatori su postavku proširili novim segmentom pod nazivom „Devet veličanstvenih“. Ovaj segment se bavi najvećim uspesima jugoslovenske košarkaške reprezentacije od 1950. do 1990. godine, prati generacije trenera i igrača koji su osvajali trofeje i medalje na najvećim takmičenjima širom sveta.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter