0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Košarkaši Zvezde u novoj humanitarnoj akciji

Objavljeno: 12.09.13 u 13:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom kontinuirano učestvuje u društveno-odgovornimm akcijama. Sa takvom praksom će se nastaviti i u budućnosti, a prvi u nizu projekata tog tipa koji su podržali crveno-beli košarkaši je manifestacija pod nazivom Više od igre.

U saradnji sa Centrom za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Stari grad na otvorenim terenima Crvene zveze na Malom Kalemegdanu u petak, 13. septembra 2013. godine u 12 sati održaće se sportska manifestacija u kojoj će zajedno učestvovati korisnici Dnevnog boravka Stari grad i prvotimci crveno-belih Demarkus Nelson, Luka Mitrović i Dušan Ristić.

Prvenstvena želja je da se ovom akcijom populacija osoba sa ometenošću u razvoju, koja je neretko izložena raznim oblicima diskriminacije, približi široj društvenoj zajednici. Program će obahvatati domonstriranje sportskih veština, isticanje značaja bavljenja sportom kao i međusobno takmičenje.

Osim košarkaša Crvene zvezde Telekom, u ovoj akciji učestvovaće Zvezdini vaterpolisti, kao i karatisti i gimnastičarke.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter