0
Košarka

Zvezda prvo protiv Asesofta

Objavljeno: 15.08.13 u 12:05

dejan-radonjic-zvezda-trening

Košarkaši Crvene zvezde Telekom tokom pripremnog perioda imaće 12 kontrolnih utakmica kroz koje će uigravati linije u timu i tempirati formu za start ABA lige koji je zakazan za 5. oktobar. Prvu proveru izabranici trenera Dejana Radonjića imaće 28. avgusta na Zlatiboru protiv rumunskog Asesofta.

Potom, crveno-beli će 4. septembra igrati protiv nemačkog Oldenburga, 6. septembra rival će im biti Pinar Karšijaka, dok će dan kasnije odmeriti snage sa ekipom Tamiša u Pančevu. Za 10. i 12. septembar zakazani su dueli sa podgoričkom Budućnosti i Politehnikom. Crvena zvezda Telekom će i ove godine učestvovati na turniru Mega Vizure. Prvog dana turnira, 16. septembra, Zvezda će za rivala imati ruski Jenisej, dok će u drugom meču igrati protiv Mega Vizure ili Turk Telekoma.

Najkvalitetniju proveru crveno-beli imaće na turniru u Francuskoj koji se održava od 20. do 22. septembra. Protivnici crveno-belih biće tri evroligaške ekipe – francuski Nanter, minhenski Bajern i poljska Zijelona Gora.

Poslednju proveru pred početak nove sezone košarkaši Crvene zvezde Telekom će imati 28. septembra protiv poljskog Turova. Prva utakmica u ABA ligi na programu je 5. oktobra, a crveno-beli će u prvom kolu gostovati ekipi Širokog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter