0
Košarka

Pekmen na ceni u NBA

Objavljeno: 02.07.13 u 23:38

Pekovic

Odlične partije Nikole Pekovića prošle sezone u dresu Minesote naterale su čelnike kluba da aktiviraju klauzulu iz ugovora i pošalje mu „kvalfikacionu ponudu“ od 6.046.500 dolara za narednu sezonu.

Međutim i pored toga, Vulfsi bi mogli vrlo lako da ostanu bez jednog od najboljih košarkaša protekle sezone. Prema NBA pravilima, ukoliko neka ekipa ponudi veću sumu novca, a Minesota neizjednači, Peković je slobodan da promeni klub.

U trku za crnogorskim centrom mogao bi da se uključi Portland, ali je malo verovatno pošto nema toliki budžet na raspolaganju. Sem ako ne obavi neki trejd.

Kao realnija opcija pominje se Klivlend koji ponovo želi da sa adekvatnim pojačanjima naredne sezone obezbedi učešće u plej ofu.

Peković je jedan od najatraktivnijih centara za angažman u NBA ligi pošto mu ugovor nije „zaključan“, a kako stvari stoje predstoji velika borba za njegov potpis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter