0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Lisac: Vojvodinu može da zameni Radnički

Objavljeno: 26.06.13 u 17:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novosadsku Vojvodini polako ističe vreme za uplatu kotizacije u iznosu od 150.000 evra na račun ABA lige, kako bi sledeće sezone učestvovala u ovom takmičenju, a ukoliko do 5. jula „lale“ ne skupe novac na Jadranu će ponovo igrati kragujevački Radnički.

„Vojvodini je dat rok do 5. jula da uplati novac, ukoliko to ne uradi neće moći da igra u ABA ligi. Ako bude tako zamena za Vojvodinu će biti Radnički iz Kragujevca i to je jedina šansa da ovaj klub da zaigra u Jadranskoj ligi“ – rekao je Roman Lisac, direktor ovog takmičenja.

Lisac je ponovio da ne zna ko će zameniti Igokeu u kvalifikacijama za Evroligu odnosno da će o tome odlučiti uprava ovog takmičenja.

Podgorička Budućnost se nada da bi Evropliga upravo njih mogla da pozove da se oprobaju u kvalifikacijama pošto prema poziciji na tabeli ABA lige u prethodnoj sezoni to zaslužuju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter