0
Košarka

Radonjić: Nadam se da ćemo izboriti majstoricu

Objavljeno: 11.06.13 u 16:51

radonja

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan radonjić rekao je danas da prednost domaćeg terena u četvrtom meču finalne serije plej-ofa sa Partizanom sigurno neće sputati njegove igrače i da očekuje pobedu.

„Želimo da pred našim navijačima odigramo dobar meč, savladamo rivala i izjednačimo u seriji na 2:2. Da bismo uspeli moramo da budemo čvrsti u odbrani i imamo kontinuitet. Svesni smo da je ove sezone bilo momenata kad nas je domaći teren sputao, ali to sutra sigurno neće biti tako. Recept za uspeh je prvo poluvreme iz prošlog meča kad smo bili domaćini“, rekao je Radonjić na Malom Kalemegdanu.

On je još jednom ponovio da se nada kako će sudije manje grešiti na štetu Crvene zvezde.

„To sam rekao i uoči trećeg meča, kažem i sad. Jasno je i nije potrebna velika filozofija da se izvuče zaključak“, naveo je Radonjić.

Prema njegovim rečima atmosfera koja prati finale između Partizana i Zvezde samo ga dodatno motiviše.

„Jedva čekam da sutra izađemo na parket. Nadam se da će ishod biti pozitivan i da ćemo izboriti majstoricu. Partizan je i dalje favorit, jer pehar koji će biti u dvorani oni mogu da uzmu, a mi tek treba da se izborimo za priliku“, zaključio je Radonjić.

Četvrti meč finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter