0
Košarka

Jovičić kažnjava po završetku finala

Objavljeno: 11.06.13 u 12:35

jovicic

Direktor takmičenja košarkaške Superlige Darko Jovičić, koji je na toj funkciji zamenio Predraga Bojića rekao je danas da će kazne za sve nepravilnosti u finalnoj seriji plej-ofa izreći kada se ona okonča.

„Naravno da ćemo kazniti sve ono što nije u skladu sa propozicijama. Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika, izreći ćemo odgovarajuće kazne. To ćemo učiniti kada se završi finalna serija, kao što smo uradili i kada se završila polufinalna“, rekao je Jovičić agenciji Beta.

U toku je finalna serija plej-ofa između branioca titule Partizana i Crvene zvezde, koja se odvija u napetoj atmosferi i u kojoj ljudi iz oba kluba javno prozivaju sudije da pristrasno sude.

„Ja se libim komentarisanja da ne bih privlačio pažnju javnosti i tako podizao tenzije. Kada se završi finale, onda ćemo pričati o svemu“, rekao je Jovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter