0
Košarka

Rodman: Lebron se samo žali

Objavljeno: 08.06.13 u 10:55

pst0112-jordan

Posmatrajući igre Lebrona Džejmsa i Majami Hita u ovom plej ofu legendarni košarkaš Denis Rodman nije mogao da ne konstatuje kako Lebron uz sav svoj kvalitet ne bi imao šta da traži u vremenu kada je Rodman igrao za Bulse tokom 90ih godina prošlog veka.

„To stvarno ne može da se poredi. Da je Lebron igrao pred kraj 80ih i početkom 90ih bio bi samo jedan prosečan igrač. Da se rauzumemo Džejms je paklen igrač u to nema sumnje, ali Skoti (Pipen) i Majkl (Džordan) su jedan savim drugi nivo“ rekao je Rodman.

Rodman koji sa Bulsima ima osvojena tri šampionska prstena smatra da bi na primer 28 godišnji Džordan bez problema postizao 40 i više poena u današnjoj NBA ligi.

„Lebron je ušao u NBA u pravom trenutku za njega. Kada je Majkl počinjao, u to vreme mogao si da biješ po terenu, obaraš igrače, šutiraš bacanja i nastaviš dalje. Lebron to ne može. Jedino što može je da se žali oko faulova i to je sve što rade. Samo se žale i muka mi je od toga“ iskren je popularni Crv.

Na pitanje da uporedi koji bi tim bio bolji kada bi se suočili u finalu, Rodman je ubeđen da bi Bulsi bez problema savladali Hit.

„To ne bi bilo takmičenje. Hit ima više talenta ali mi smo imali pametnije igrače. Boša bi ja izbacio iz igre bez problema, to bi bilo lako. A onda mislite da bi Vejd mogao da prođe Pipena? Stvarno? Pa Skoti bi lako čuvao i Lebrona. A ko bi čuvao Majkla i Skotija kad krenu u napad?“ sa dobrim pitanjem završio je Denis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter