0
Košarka

Zvezdaši u akciji „Trojka iz bloka“

Objavljeno: 31.05.13 u 11:43

cvetkovic-radivojevic

Prvotimci Crvene zvezde Telekom Vuk Radivojević i Aleksandar Cvetković podržaće akciju „Trojka iz bloka“ humanitarne organizacije Srbi za Srbe. Takmičenje u šutiranju trojki održaće se u subotu, 1. juna u dvorištu Osnovne škole Laza Kostić na Novom Beogradu u bloku 23.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbi drugu godinu zaredom organizuje ovu akciju koja za cilj ima obezbeđivanje sredstava za izgradnju kupatila socijalno ugroženim porodicama u Srbiji. Radivojević i Cvetković su među brojnim promoterima ove akcije, a zanimljivo je da će se ista akcija održati u Čikagu gde će promoter biti bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimir Radmanović.

Prijava za učešće u takmičenju u šutiranju trojki iznosi 300 dinara, a takmičenje se odvija u tri runde. Prva, kvalifikaciona runda traje 40 sekundi, a za to vreme učesnici imaju po pet šuteva sa tri pozicije (na dva koša istovremeno). Polufinalna runda bi se igrala po istom principu, a u poslednju, finalnu rundu prolazi deset najboljih takmičara koji će za 60 sekundi imati pet pozicija sa kojih će moći da upute po pet šuteva.

Svih 10 finalista će dobiti robne nagrade, dok su posebne nagrade predviđene za tri najbolja takmičara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter