0
Košarka

Subotić: Potcenjivanje može skupo da nas košta

Objavljeno: 03.05.13 u 13:22

Bojan Subotic

Utakmicom protiv Slobode, koja je na programu u subotu 4. maja od 19 sati u Pioniru, košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju takmičenje u Agroživ Superligi Srbije. I pred ovaj meč trener crveno-belih Dejan Radonjić ima kadrovskih problema pošto zbog povrede ramena neće moći da računa na Vuka Radivojevića, a pod znakom pitanja je i nastup Borisa Savovića koji ima problema sa skočnim zglobom. I za utakmicu sa Slobodom rukovodstvo kluba odlučilo je da kapije beogradskog hrama košarke budu širom otvorene, pa će ulaz biti besplatan.

Teže nego što se očekivalo crveno-beli su u prošlom kolu pobedili novosadsku Vojvodinu, a i u duelu sa Užičanima crveno-beli imaju epitet favorita:

„Protiv Vojvodine nismo odigrali na zavidnom nivou. Međutim, ova ekipa je još jednom pokazala da ima karakter. Podsetiću da smo minut i 37 sekundi pre kraja bili u zaostatku čak osam poena za Novosađanima. Nismo se predavali, verovali smo da možemo da napravimo preokret i uz veliku borbenost smo u tome uspeli“ – počeo je priču Bojan Subotić i potom dodao:

„Nadam se da će način na koji smo izborili tu pobedu uticati da dodatne podignemo poljuljano samopuzdanje. Preokreti koje smo napravili u duelima protiv Radničkog u polufinalu ABA lige i ovaj protiv Vojvodine nedvosmisleno pokazaju da smo sposobni da se izvučemo iz praktično beizlazne situacije i kada nešto silno želimo to možemo i da ostvarimo. Mislim da je to naš veliki kvalitet i da smo sada toga svi svesni.“

O duelu sa Užičanima Subotić je rekao:

„Košarkaši Slobode biće rasterećeni, jer u Pioniru nemajun šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju. Sigurno će biti silno motivisani. Sa druge strane, mi ulogu favorita koju imamo na papiru moramo da dokažemo na terenu. To ćemo uspeti ako budemo maksimalno borbeni i koncetrisani. Odbrana mora biti veoma agresivna i nipošto ne smemo da potcenimo rivala jer bi to moglo skupo da nas košta“ – zaključio je Subotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter