0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Odlučiće naša spoljna linija

Objavljeno: 24.04.13 u 16:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Radnički iz Kragujevca sutra protiv Crvene zvezde igra utakmicu za plasman u finale završnog turnira Jadranske lige. Strateg Radničkog Miroslav Nikolić kazao je da je njegov tim ostvario prvi cilj, a to je plasman u Evropu, ali da se neće zaustaviti na tome.

“Ovde smo već ostvarili zacrtani cilj, a to je ulazak u Evropu. Imamo problema što se tiče hale i uslova za Evroligu, ali uvek se desi neko iznenađenje. I mi i Igokea imamo dobre timove. Pokazali smo da možemo da igramo sa Zvezdom. Oni su promenili trenera, verovatno će promeniti i stil igre. Radonjića znam još iz Podgorice. Očekujem od igrača da izginu na utakmici, odlučivaće nijanse. Ja sam optimista, ali verujem u igrače. Zvezda ima jače centre, ali mi imamo bolje bekove i spoljnu liniju koja će odlučivati”, istakao je Nikolić.

Košarkaš Radničkog Stefan Sinovec rekao je da je optimista po pitanju plasmana u finale.

“Mi smo u sezonu ušli sa ciljem da obezbedimo Evropu, dobrim igrama zaslužili treće mesto i F4, gde nas 40 minuta deli od velikog uspeha i plasmana u Evroligu. Ove sezone četiri puta smo igrali sa Zvezdom, u poslednjem meču izgubili na jednu loptu. Dobrom igrom tokom celog meča možemo da dođemo do finala”, zaključio je Sinovec.

Radnički i Crvena zvezda sutra od 17 časova otvaraju završni turnir Jadranske lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter