0
Košarka

Toronto slavio u Atlanti, otkazan meč u Bostonu

Objavljeno: 17.04.13 u 09:09

klipers-blejzers

Pretposlednjeg dana ligaškog dela takmičenja u NBA ligi od planirane tri odigrane su samo dvge utakmice pošto je odložen meč u Bostonu između Seltiksa i Indijana Pejsersa zbog nedavnog terorističkog napada u tom gradu.

Atlanta je propustila priliku da stekne prednost u odnosu na Čikago u borbi za petu poziciju na Istoku pošto je pred svojim navijačima poražena od Toronta koji je odavno izgubio šansu za plasman u plej-of. Reptorse je do pobede vodio odlični DeMar De Rozen sa 30 poena, dok je u domaćem timu najefikasniji bio Kajl Korver sa 13 poena, a vrlo dobri sa „dabl-dabl“učincima bili su Džoš Smit sa 12 poena i 12 skokova i Ivan Džonson koji je uz 12 poena imao i 10 skokova.

Klipersi su pobedom nad Trejlblejzersima zadržali šansu da osvoje treće mesto na Zapadu.  Najbolji u redovima domaćeg tima bili su Keron Batler sa 22 poena i Blejk Grifin koji je uz 16 poena dodao šest skokova i četiri asistencije. Na drugoj strani najefikasniji je bio Vil Barton sa 17 poena, dok je Saša Pavlović za 21 minut na terenu  upisao pet poena (2/7 šut iz igre), tri skoka i jednu asistenciju.

Rezultati:
Atlanta – Toronto 96:113
Los Anđeles Klipers – Portland 93:77
Boston – Indijana (odloženo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter