0
Košarka

Štimac odličan u porazu Banvita

Objavljeno: 15.04.13 u 23:38

štimac

Košarkaši Banvita poraženi su posle produžetka od Turk Telekoma sa 81:76 (22:18, 20:20, 12:15, 14:15, 13:8) u 26. kolu turskog prvenstva.

Poraz neće mnogo uticati na plasman Banvita na kraju regularnog toka, pošto će sigurno ući u plej-of, zbog čega su možda sa manjkom motivacije ušli u duel sa objektivno slabijom ekipom.

I dok su se domaći borili za goli život, pošto im sledi grčevita bitka za opstanak, dotle su najbolji igrači Banvita, uključujući i Vladimira Štimca igrali na mahove. Turk Telekom je bio za nijansu bolji tokom susreta, ali je iskustvo igrača Banvita presudilo da se uđe u produžetke. Na kraju je slavio tim koji je više želeo pobedu.

Vladimir Štimac je po običaju bio najdominantniji pod svojim i tuđim košem zabeleživši devet skokova i isto toliko poena, dok su Čarls Edvards Dejvis sa 16 poena i Kenan Bajramović sa poenom manje bili najefikasniji. Turk Telekom je predvodio Danijel Haris Braun sa 20 poena.

Banvit se četiri kola pre kraja prvenstva nalazi na deobi drugog mesta sa Fenerbahčeom, dok je lider i dalje Galatasaraj. Štimčeva ekipa u nedelju 21. aprila dočekuje Hadžetepe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter