0
Košarka

Džejms: „Svi me tuku“

Objavljeno: 28.03.13 u 19:53

lebron-dzejms-parket

Pobednički niz Majami Hita prekinut je prethodne večeri u Čikagu gde su domaći Bulsi trijumfovali sa 101:97 sprečivši tako goste da ostvare 28. trijumf i tako priđu još bliže rekordnoj seriji koja je ostala u vlasništvu Los Anđeles Lejkersa (33 uzastopna trijumfa).

Tačno je da Bulsi nisu birali način da zaustave najbolje košarkaše Hita, pre svega Lebrona Džejmsa, ali kukanje najboljeg igrača lige posle utakmice zvučalo je prilično jadno.

„Faulovi kojima su me zaustavljali ne bi trebalo da budu deo ove igre. Prvo me je Hajnrih obuhvatio sa obe ruke i bacio me na zemlju, a kasnije me je Gibson uhvatio za rame. To nije košarka“ – jadao se Džejms novinarima.

Potom je „Kralj“ podsetio da ovo nije prvi put da se susreće sa grubim prekršajima već da to traje cele sezone i da protivnički timovi praktično na tome baziraju taktiku u odbrani.

„Cele sezonu mi to rade, ali sam do sada uspeo da ostanem miran. Ali smeta mi to da kada pokušam sebe da zaštitim na kraju ja nastradam, dobijem tehničku ili nesportsku grešku. Tačno je da i ja igram agresivno, ali je frustrirajuće ovo što mi rade“ – završio je Džejms.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter