2
Evrokup

Maljković: Želimo het-trik ove sezone

Objavljeno: 19.03.13 u 13:48

kosarkasice-partizana (2)

Košarkašice Partizana i Crvene zvezde u sredu od 18 časova u Hali sportova igraju prvi meč polufinalne serije prvenstva Srbije.

’Crno-bele’ pred taj duel imaju epitet favorita, pošto ove sezone nisu doživele nijedan poraz na ovim prostorima i dominantno su osvojile i MŽRK ligu i Kup Milana Cige Vasojevića.

U jedinom međusobnom duelu odigranom ove sezone, izabranice Marine Maljković su slavile u Lazarevcu u četvrtfinalu Kupa sa 77:62.

-Ako želimo u finale, moramo da prođemo polufinale. Crvena zvezda je ozbiljan protivnik, u šta smo se uverili i na Kupu u Lazarevcu. Pored mladosti, poseduju i veliki kvalitet. Ljudski je, što se naš tiče, da želimo i treći trofej i da na najlepši mogući način završimo sezonu – rekla je Maljkovićeva.

Sa Maljkovićevom se složila i kapitenka Partizana Milica Dabović, koja je ipak istakla da ’crno-bele’ idu korak po korak.

-Da bismo ostvarili svoje zacrtane ciljeve, moramo da pobeđujemo. Idemo iz utakmice u utakmicu sa velikom željom za pobedom – naglasila je Dabovićeva.

Za drugo mesto u finalu boriće se Radivoj Korać i Vojvodina. Serije se igraju na dve pobede, a druge utakmice na programu su u subotu, u Beogradu, odnosno Novom Sadu.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Maljković: Želimo het-trik ove sezone | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter