1
Košarka

Popović skroman u ubedljivoj pobedi Artlanda

Objavljeno: 17.03.13 u 08:17

Popović

Košarkaši Artlanda odigrali su jednu od najboljih ako ne i najkvalitetniju utakmicu ove sezone u Bundesligi porazivši Telekom Bon sa 109:75 (31:15, 24:19, 29:20, 25:21) u 27. kolu i na taj način sačuvali su šestu poziciju i mesto koje po završetku prvenstva vodi u plej-of.

Do druge uzastopne pobede i to protiv direktnog rivala za plej-of, Artland je došao pre svega fenomenalnim šutem – 18/33 za dva i 13/23 za tri poena. Svi su bili raspoloženi a gosti su imali šanse samo u prvih nekoliko minuta susreta.

Čak petorica igrača Artlanda imala su dvocifren učinak, a među njima bi svakako bio i srpski internacionalac Petar Popović da je na parketu proveo više vremena. On je za samo 13 minuta uspeo da upiše sedam poena i jednu uhvaćenu loptu.

Najefikasniji u timu Artlanda bio je Entoni King sa 17 poena, dok su Gvido Grunhajd i Markez Hejns dodali po 15. Kod Bona se istakao Dejvid Mek Krej sa 14 poena.

Artland u narednom kolu igra kod kuće sa Bajernom koji predvodi Svetislav Pešić. Taj meč na programu je 30. marta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Popović skroman u ubedljivoj pobedi Artlanda | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter