0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Partizan očekuje važan meč u Skoplju

Objavljeno: 15.03.13 u 18:07
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Pobedom nad liderom Jadranske lige, Igokeom u prethodnom kolu približila je košarkaše Partizana fajnal-foru. Crno-bele očekuje duel sa MZT-om u Skoplju, a potom dočekuju mađarski Solnok i ukoliko Partizan zabeleži obe pobede najverovatnije će obezbediti mesto na završnom turniru.

Organizator igre Partizana mt:s Nemanja Gordić je svestan da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Skoplju.

„Očekuje nas najteže gostovanje u ligi. Ekipa Skoplja je iskusan sastav, uglavnom iskusni igrači, na svom terenu igraju jako dobro, verujem da će biti maksimalno motivisani protiv Partizana. Mi želimo da nastavimo u dobrom ritmu kao što smo igrali protiv Cedevite i Igokee i idemo tamo da damo sve od sebe, videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu“, naglašava Gordić.

Trener crno-belih Duško Vujošević smatra da će sve utakmice do kraja ligaškog dela takmičenja biti veoma neizvesne i da je važnost svih utakmica jako velika. Partizan u Skoplje ide da se pokaže u najboljem svetlu i pokuša da dođe do pobede na veoma važnoj utakmici.

„Skoplje ima dobru ekipu sastavljenu od iskusnih igrača koji znaju da igraju i koji su dobri dodavači, dobri šuteri za tri poena, imaju dobrog trenera Pipana. Mi smo već navikli, Partizan sa svojom tradicijom i imenom i van ovakve situacije, da ekipe protiv nas igraju i predstavljaju se u najboljem svetlu, sa najvećom mogućom motivacijom i to će sigurno biti i u Skoplju. Idemo tamo da odgovorimo na isto takav način, podigli smo formu i želimo da se to oseti i na ovoj utakmici, koja je za nas mnogo važna“, istakao je Vujošević koji je potom dodao:

„U slučaju velikih iznenađenja ta njena važnost se bitno i povćava, međutim i da utakmica u tom smislu nije važna, mi svaku utakmicu igramo sa maksimalnom angažovanošću bila to pripremna, a da ne pričam takmičarska i kada se odigrava dva kola pre kraja“, zaključio je trener Partizana Duško Vujošević.

Utakmica 25. kola ABA lige između MZT-a i Partizana mt:s na programu je u subotu 16. marta od 19 časova u Skoplju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter