0
Košarka

Muta traži milionče za Vajta

Objavljeno: 27.02.13 u 23:43

Teriko Vajt

Dugo je „spavao“ Teriko Vajt u kragujevačkom Radničkom, a onda je eksplodirao u meču protiv Širokog što je odmah dovelo do toga da pojedini evropski klubovi počnu da se raspituju za Amerikanca, među kojima prednjači Valensija.

Španci traže rešenje na poziciji beka šutera i prvi izbor im je bio Dionte Krismas, nedavno otpušteni košarkaš CKSA, međutim kako su pregovori sa njim propali četvrtfinalista Evrokupa se okrenuo Vajtu. Valensija će navodno da pokuša da iskoristi podatak da kragujevčani kasne sa isplatom novčanih obaveza Amerikancu, što je oštro demantovao trener Radničkog Miroslav Nikolić.

Teriko je naš igrač, sav novac mu je isplaćen. Valensija može da zove, mogu njihovi ljudi da dođu u Kragujevac, ali neka ponesu ček na milion evra. To je cifra koju tražimo za početak, a posle može samo da raste, nikako da bude manja. Zašto nisu uzeli Vajta kada je bio slobodan igrač, nego je tada došao kod nas. Pa, zato što mi znamo koji je igrač talentovan, a znamo i kako da mu pomognemo da napreduje“ – rekao je između ostalog Muta u izjavi za „Večernje novosti“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter