1
Košarka

Sinovec najavljuje juriš na „Žućkovu levicu“

Objavljeno: 06.02.13 u 17:20

sinovec-bircevic

Utiske uoči te utakmice na konferenciji za medije novinarima su preneli kapiten Stefan Sinovec i iskusni centar Stefan Birčević.

„Kup je specifično takmičenje, igra se turnirski i vrlo je sklon iznenađenjima. U svaku utakmicu do sada ulazili smo bez ikakvog potcenjivanja rivala, tako će biti i na Kupu. Težimo finalu, ali idemo iz meča u meč, prva prepreka je valjevski Metalac. Uvereni smo u trijumf jer će nas nositi želja da doguramo do finala i da se borimo za trofej. To žele svi u klubu, ali i u gradu.

Što se našeg sastava tiče, najviše će nam nedostajati povređeni Varda, ali biće sa nama kraj terena. Ipak, pokazali smo protiv Partizana kući, a naročito u Novom Mestu u poslednjem kolu ABA lige, da i sa nepotpunim sastavom možemo da pobedimo i čak odigramo najbolju utakmicu sezone“, rekao je Sinovec.

Poput Sinoveca i Stefan Birčević je svojevremeno nosio dres Metalca, pa vrlo dobro zna kako funkcioniše ovaj klub.

„Metalac u poslednje vreme igra jako dobro. Čini mi se da u deset mečeva devet puta pobedili. Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku koju igramo u Jadranskoj ligi. Nećemo potceniti Valjevce, imaju oni svoj kvalitet. U njihovom sastavu, pre svih, prednjače Bakić, Balmazović i Marojević. Sa druge strane, nosi nas lep osećaj kada znamo da sledi takmičenje u Kupu pred domaćom publikom. Zato ćemo dati sve od sebe da ispunimo očekivanja i odigramo tri partije pred našim navijačima. Nastojaćemo da osvojimo prvi trofej“, istakao je Birčević.

O favoritima za osvajanje trofeja Sinovec je rekao:

„Svi favorizuju tri ekipe koje igraju Jadransku ligu. U nekim medijima se prebacuje lopta u naše dvorište, ali mi ne bežimo od toga. Mislimo da smo najbolja ekipa i da, uz najavljenu podršku sa tribina, možemo da osvojimo trofej.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sinovec najavljuje juriÅ¡ na & on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter