0
Evrokup

Crvena zvezda Telekom

Objavljeno: 27.12.12 u 16:27

Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija Telekom Srbija potpisali su danas jednogodišnji sponzorski ugovor na osnovu kojeg će crveno-beli od 1. januara zvanično nositi ime Crvena zvezda Telekom.

Na svečanosti u beogradskom hotelu Holidej In ugovor su potpisali predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk.

Čović je naglasio da je Telekom bio prisutan u klubu i prethodnih godina, ali da se tek sada došlo do željenog nivoa.

„Zahvaljujem se što su u Telekomu prepoznali da je potrebno podržati Crvenu zvezdu, koja je kao jedini naš tim još uvek na evrosceni. Sa solidnim plasmanom u regionalnom takmičenju i velikim ambicijama u nastavku sezone mi upravo izlazimo iz perioda sanacije i svaki podsticaj, pogotovo finansijski, je značajan. Učinićemo sve da opravdamo poverenje i da se kvalifikujemo za novi ugovor 2014. godine“, rekao je Čović.

Ćulibrk je naglasio da Telekom Srbija kao jedini nacionalni operator ima visoku svest društvene odgovornosti i da će nastaviti da ulaže u sport, kao jednog od najboljih ambasadora Srbije.

„Mislim da će navijači Crvene zvezde ne samo u Srbiji, nego i u Crnog Gori i Republici Srpskoj, gde imamo sestrinske firme, prepoznati značaj ovog ugovora. Odlučili smo da pomognemo Zvezdi, jer je u poslednje vreme značajno popravila igru i nadamo se da će uz našu pomoć ona da bude još bolja“, poručio je Ćulibrk uz konstataciju, malo u šali, malo u zbilji, da crveno-beli moraju da osvoje jedan od tri moguća trofeja.

Na kraju današnje konferencije Čović je potvrdio da je postignut dogovor sa francuskim reprezentativcem Traoreom, da će on 2. januara doputovati u Beograd, i dodao da to ne znači odlazak nekog igrača sa pozicije centra, pre svega Amerikanca Brauna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter