0
Evroliga

Kaha Laboral overila plasman u TOP 16

Objavljeno: 14.12.12 u 22:15

Caja - Cedevita

Kaha Laboral je trijumfom u poslednjem kolu C grupe Evrolige nad Cedevitom uspela da izbori plasman u TOP 16 fazu takmičenja. Španci su savladali Zagrepčane sa 97:70, a sjajnu partiju je pružio srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

Najefikasniji u timu Kahe Laboral bio je Fabijen Kozur sa 23 poena, dok je Nemanja Bjelica upisao 22 poena uz 3 skoka i 3 asistencije. U ekipi Cedevite Želabal i Suton su zabeležili po 12 poena.

Olimpijakos je u Atini dočekao Armani kojem je bila neophodna pobeda, uz poraz kahe Laboral da prođu u narednu fazu takmičenja, ali su im Grci srušili sve snove minimalnom pobedom od 82:81.

Najbolji u timu Olimpijakosa bio je Spanulis sa 18 poena, dok je Hajns ubacio 16. U ekipi Armanija Langford je zabeležio 21 poen.

U utakmici koja niočemu nije odlučivala Žalgiris je ugostio Efes i slavio sa 71:53.

Najzaslužniji za pobedu Litvanaca bio je Jankunas sa 18 poena, dok je kod gostiju najefikasniji bio Gonlum sa 13 poena, dok je Duško Savanović za 17 minuta postigao samo 4 poena.

U TOP 16 fazu Evrolige plasirali su se: Real Madrid, Himki, Panatinaikos, Fenerbahče, Makabi, Unikaha, Montepaski, Alba, Žalgiris, Olimpijakos, Efes, Kaha Laboral, Barselona, CSKA, Bešiktaš i Bamberg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter